• darkblurbg
  DM Schildersbedrijf
  Voor al uw schilder- & behang werkzaamheden
 • darkblurbg
  DM Schildersbedrijf
  Voor al uw schilder- & behang werkzaamheden
 • darkblurbg
  DM Schildersbedrijf
  Voor al uw schilder- & behang werkzaamheden

DM Schildersbedrijf helpt u graag verder met de volgende diensten:

Waarom buitenschilderwerk ?
Nou heel makkelijk eigenlijk; wij weten dat u wat kosten kunt besparen door het schilderwerk op peil te houden, zodat onze schilders met geringe behandelingen het schilderwerk weer in top conditie kunnen krijgen.

Als er te lang gewacht wordt met het plegen van onderhoud is het voor de schilder meer werk om hetzelfde resultaat te krijgen. Het voordeel van tijdig onderhoud is dat u voor hetzelfde bedrag altijd een goede bescherming voor uw houtwerk heeft en bovendien is het voor het aangezicht een stuk fraaier.

Ook is er een keuze in verschillende verfsystemen mogelijk wat de levensduur van het schilderwerk aanzienlijk kan verlengen. Zo is dat voor ieder object ter plaatse te bepalen. Of het nu gaat om verenigingen, bedrijfs- of particulier onderhoud.

Waarom binnenschilderwerk?
Verfraaiing en bescherming van uw houtwerk door binnenschilderwerk.

Heel simpel, het is een belangrijk punt bij de bescherming van uw houtwerk. Daarnaast is het ook voor een heel groot gedeelte een stukje verfraaiing. De materialen die binnen toe te passen zijn zijn zeer uiteenlopend, van eenvoudig tot zeer exclusief, strak tot sfeervol.

De binnen afwerkingen die wij voor u kunnen verzorgen zijn onder andere: het schilderwerk van muren, plafonds, kozijnen, deuren, etc. Maar natuurlijk hoort hier ook het behangen bij en het schilderen van stripfiguren of reclameschilderingen op wanden.

Ook voor openbare of veelgebruikte ruimtes kunnen wij een rol vervullen, zodat zelfs na jaren van intensief gebruik u nog kunt genieten van een schone en nette schilderafwerking.

Eigenlijk zijn alle afwerkingen mogelijk, vaak met een juiste voorbehandeling vooraf.

Denkt u dan met name aan behang. Dit is het meest bekend en gebruikt. Verkrijgbaar in vele soorten, kleuren en designs en wij behangen het graag voor u! Zowel vlies-, duplex-, vinylbehang & glasweefsel.

Glasweefsel is geschikt voor zowel bij nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud. Glasweefsel overbrugt kleine scheuren en barsten en is geschikt voor o.a het afwerken van wanden in scholen, kantoren, woningen, winkels enz.. Glasweefsel zijn verkrijgbaar in beperkte decoratieve designs, waarop diverse afwerkingen op aangebracht  kunnen worden.

DM Schildersbedrijf adviseert u hier graag vrijblijvend in.

Bij DM Schildersbedrijf hanteren we standaard de volgende handelingen;

 • Demonteren van stopcontacten en trapleuningen
 • Alles afplakken en afdekken wat nodig is alvorens er gewerkt gaat worden
 • Alle wanden nalopen en bij stukadoren
 • Glad schuren van alle wanden
 • Wanden behandelen met voorstrijk
 • Renovlies met 150 gram plakken
 • Naden en alle hoeken met acrylaatkit afkitten
 • Openstaande naden met lichtgewicht plamuur of gips opvullen
 • Renovlies behang 2 maal sausen
 • Monteren van stopcontacten & leuningen
 • Rommel afvoeren

Omdat elk project verschillend is stellen wij bij voorkeur pas een offerte op, als wij eerst uw desbetreffende situatie hebben bekeken. Wij houden uiteraard wel van duidelijkheid en daarom geven wij u hierbij alvast een richtprijs voor onze verschillende diensten.

 • Stuckadoren waarnodig en voorstrijken - €    2,31 per mtr2
 • Vanaf 100 mtr2 Renovlies 150 gram plakken - € 10,00 per mtr2
 • Vanaf 100 mtr2 Renovlies inclusief 2 maal sausen - € 15,00 per mtr2

Alle hierboven genoemde bedragen zijn inclusief alle te gebruiken materialen en exclusief 9 % (woningen ouder dan 2 jaar) of 21 % BTW.

Kortom DM schildersbedrijf staat voor: veilig, betrouwbaar, klantgericht en een optimaal kwaliteitsresultaat! Onze adviesplannen zijn voorzien van heldere calculaties met uitgebreide beschrijving en wij komen u graag vrijblijvend adviseren.

Onderhoud & onze schilderswerkzaamheden.

Weet u hoe u de levensduur van houten, steenachtige en metalen ondergronden kan verlengen? Het antwoord is simpel: met doelmatig schildersonderhoud. Maar de grote vraag is hoe dit te bereiken ? Wat komt er allemaal kijken bij het onderhoud van woningen, kantoren en winkels?

Wij beginnen met een grondige inspectie van het schilderwerk. De conditie van het bestaande verf en ondergrond wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Desgewenst stellen wij samen met u een overzichtelijke onderhoudsplan op. Hierdoor weet u precies wat, wanneer en waarom er aan uw huis wordt gewerkt. In de afgesproken periode wordt de conditie van het schilderwerk geïnspecteerd. Hierbij worden kleine beschadigingen meteen aangepakt om zo grote schade te voorkomen. Op die manier blijft het schilderwerk veel langer mooi, terwijl uw huis optimaal wordt beschermd.

Een Ding is zeker, een goed onderhouden woning woont veel prettiger en is aanmerkelijk meer waard.

Enkele voorbeelden

Direct offerte aanvragen